Întrebări frecvente și răspunsuri

Întrebări și răspunsuri despre: cumpăra permis de conducere, cumpărare pașaport, achiziții false de cărți de identitate și achiziții de carduri de ședere.

vreau sa cumpar permis de conducere, cumpar permis de conducere

Când achiziționați permisul de conducere de la noi, îl vom trimite prin poștă la adresa poștală specificată. Cu toate acestea, trebuie să păstrați legătura în timpul procesului pentru toate actualizările. În cele din urmă, asigurați-vă că furnizați adresa poștală corectă atunci când achiziționați permisul de conducere.

Cât costă permisul de conducere pe acest site web?

Costurile permisului de conducere la noi variază în funcție de diverși factori, printre care: categoria permisului de conducere achiziționat, țara permisului de conducere și cât de rapid ai nevoie de permisul de conducere. Contactați-ne pentru prețul dvs.

Trebuie să merg la o școală de șoferi dacă vreau să cumpăr permis de conducere?

Nu, nu trebuie să mergi la o școală de șoferi înainte de a obține permisul de conducere de la noi. Cu toate acestea, vă recomandăm să învățați cât mai mult posibil. Atât teoria conducerii, cât și practicile. Aceste cunoștințe sunt pentru siguranța ta.

Dacă cumpărați un permis de conducere original de la noi. Îl poți folosi oriunde în lume. De asemenea, puteți afișa permisul de conducere real la fiecare punct de control. Cu toate acestea, dacă obțineți licența falsă, nu este recomandat să vă afișați la punctele de control cu scanere digitale.

Cât durează pentru a cumpăra permisul de conducere de pe site-ul dvs. web?

Pentru a achiziționa permisul de conducere de pe acest site web, trebuie să ne spuneți mai întâi ce permis de conducere doriți. Atunci serviciul nostru pentru clienți vă oferă condițiile companiei. Munca începe în sfârșit când suntem cu toții mulțumiți de condițiile companiei. Din acel moment, în mod normal, este nevoie de trei până la șapte zile lucrătoare pentru a obține permisul de conducere.

Dacă permisul meu de conducere este suspendat, mă puteți ajuta?

Dat is een van de dingen waar we voor zorgen. We geven u een volledig nieuw rijbewijs en annuleren het geschorste rijbewijs van het computersysteem

Informațiile mele sunt în siguranță cu agenții dvs.?

Informațiile pe care le furnizați pe acest site web când achiziționați permisul de conducere rămân la noi. Reputația muncii noastre depinde de identitatea ascunsă a clienților noștri. Deci nu trebuie să vă faceți griji.

Mi-am trecut testul de conducere și încă aștept permisul de conducere. Pot să-mi cumpăr permis de conducere de la dvs. și să-l folosesc acum?

Da, este posibil. Oricine poate cumpăra un permis de conducere românesc de la noi sau un pașaport românesc, card de rezident român și carte de identitate. Veți fi bineveniți.

× How can I help you?