Marturii

Câteva mărturii din: achiziții de permise de conducere, achiziții de pașapoarte, achiziții de cărți de identitate false și achiziții de cărți de ședere.

Acquista patente di guida italiana, patente di guida categoria b in Italia
Sunt fericit că am permis de conducere de pe acest site web. Conduc bine și am urmat școala de șoferi. Cu toate acestea, nu am trecut de două ori testul de conducere. M-am înregistrat pur și simplu pe acest site web și acum pot conduce cu încredere.
vreau sa cumpar permis de conducere, cumpar permis de conducere
Roma Dear
conducător auto
În București, permisul de conducere a fost suspendat pentru că eram beat. Au trecut acum nouă luni de când am condus permisul de conducere pe care l-am primit de pe acest site web. Până acum nu am probleme. Am în vedere obținerea unui pașaport de pe acest site web.
vreau sa cumpar permis de conducere, cumpar permis de conducere
steve
student
Am cumpărat cu succes o carte de identitate falsă pentru prima dată. Îmi cresc vârsta, ca să pot merge la cluburi de noapte și să cumpăr alcool. Îmi place acest site web. Vin pentru mai multe.
vreau sa cumpar permis de conducere
Maron Paloni
Nu știam că este atât de ușor să obțin permisul de conducere. Singura plângere pe care o am este că acest site web nu a respectat timpul. Mi-a luat zece zile lucrătoare în loc de cele cinci pe care mi s-a promis. Cu toate acestea, mi-am cumpărat cu succes permisul de conducere.
vreau sa cumpar permis de conducere, cumpar permis de conducere
Madaras Eva
Locuiesc astăzi în București de trei ani. Aveam nevoie de permis de conducere din categoria B. Nu a fost ușor să obțineți permisul de conducere. Sunt recunoscător fratelui meu care m-a trimis pe acest site. Acum am permisul de conducere.
vreau sa cumpar permis de conducere
Wend Patrick
Am primit în sfârșit pașaportul meu românesc. Aveam nevoie de un pașaport românesc pentru a avea o prestație de angajare aici, în Dubai. Caut acest pașaport de peste un an și am fost înșelat de câteva ori. De aceea sunt atât de fericit că îl am în sfârșit aici.
vreau sa cumpar permis de conducere
Maria Jones
× How can I help you?